Om Gulerodshuset

Historien om Gulerodshuset

Gulerodshuset er et charmerende og historisk smørhul i hjertet af skoven. Bygningens historie går tilbage til 1961, da murermester Jørgen Falkbøll erhvervede ejendommen, og drømte om at omdanne den til bolig og landevejskro. Skæbnen ville det anderledes, og i 1990 blev huset ramt af en voldsom brand, som heldigvis ikke kunne slukke den historiske ild i Gulerodshuset.

Efterfølgende blev Gulerodshuset genopbygget med respekt for fortiden. Men historien stopper ikke her – den går helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, hvor  Hans Hansen, bedre kendt som Gulerods Hans, dyrkede gulerødder på grunden.

Gulerodshuset står i dag som en hyldest til fortiden. Uanset om du kommer for at fejre, mødes eller for at nyde skovens ro, er det et historisk sted, hvor hver sten bærer på fortællinger fra en svunden tid.

Faciliteter

Vores lokaler er ikke bare rummelige; de skal skabe den perfekte kulisse for alle mennesker, der ønsker at markere livets begivenheder. Vi gør en ekstra indsats for at sikre faciliteter med høj tilgængelighed.

Gulerodshuset tilbyder handicapfaciliteter med det formål, at alle typer af mennesker skal kunne nyde vores smukke omgivelser, og deltage fuldt ud i begivenhederne. 

Vores mål er simpelt: at alle føler sig inkluderede, og hvor enhver gæst kan tage positive og mindeværdige oplevelser med hjem i bagagen. Og uanset hvordan du bevæger dig igennem livet, er der altid plads til dig.

Book en fremvisning hos Gulerodshuset