Arrangementer

Livets markeringer
fortjener autentiske og charmerende rammer

Fest i Gulerodshuset

Vi tror på, at det er i øjeblikke af samvær og fordybelse, at vi skaber de stærkeste bånd. Hos Gulerodshuset hylder vi nære relationer og de magiske stunder, der forbinder os.

Vi er dedikerede til jord-til-bord oplevelser, lokal- og sæsonbestemte råvarer og komplette servicepakker uden ubehagelige overraskelser.

Et år byder på mange anledninger til fest, farver og følelser. Uanset hvad der fejres eller markeres, er vi til for at skabe respektfulde, positive og mindeværdige rammer.

Menu- og arrangementforslag

På vores hjemmeside præsenterer vi dig for en række menuer og arrangementer, der fungerer som inspirerende forslag og eksempler. Du kan se dem her.

Disse er ikke faste sammensætninger, men derimod et muligt startpunkt for din unikke oplevelse. Hos os handler det i høj grad om at skabe noget særligt, der afspejler personlige ønsker og præferencer.

Uanset om du drømmer om en særlig ret, har specifikke allergener eller skærpede diætbehov, så ønsker vi at opfylde dine forventninger og skabe smagfulde og appetitvækkende resultater.

Her skal du ikke yde - men nyde!

Gulerodshuset er et sted, hvor sjælden finder ro og harmoni. Beliggende midt i skoven, omringet af meterhøje trætoppe med et tæppe af skovens dybe grønne farver og frisk luft, tilbyder vores lokation fordybelse i nuet.

Naturen giver en balsam for sjælen-følelse, og det varme kram af skovens nuancer i og omkring huset vil sørge for dine gæster føler sig tilpas og værnet om. Hos os bliver hverdagens travlhed erstattet med en unik stilhed, der giver plads til sjove og særlige stunder.

Mindehøjtidelighed

Den svære dag

Gulerodshuset omfavner livets hjerteskærende øjeblikke, der fortjener eftertænksomhed og empati. Det sidste farvel er det sværeste – men også det vigtigste. Med alsidige faciliteter, naturskønne omgivelser og rolig atmosfære kan vi til mindehøjtideligheder vise dyb respekt og ro.

Vores ønske? At gøre den tunge dag, en smule lettere. Vores team skaber rammer, hvor nærvær, relationer og minder er i højsædet. Vi står til rådighed for at skabe en meningsfuld og personlig afsked. Se det pålægsbord, du kan vælge i forbindelse med mindehøjtideligheder her.

Bryllup

Den kærlighedsfyldte dag

En fest for sjælen? Det må være den ultimative livsbekræftelse, når to mennesker vil markere deres relation med et drømmebryllup. Gulerodshuset danner kulissen for det ultimative drømmebryllup, hvor kærligheden blomstrer i naturens skød, og kun fantasien for fest og farver sætter grænsen.

Vores lokaler omfavner brylluppet, og hvert aspekt er designet med omhu for at danne rammerne om et uforglemmeligt og mindeværdigt kapitel i jeres kærlighedshistorie. Gulerodshuset indhyller jer i romantiske omgivelser, hvor skoven går hånd i hånd med vores lokaler.

Book en fremvisning hos Gulerodshuset