Frokost- og aftenarrangement
Frokostarrangement
Velkomst
Mousserende vine fra Andersen Winery, øl og sodavand
Buffet 1
Inkl. øl, sodavand, husets vine, kaffe og the
Husets marineret sild med løg og capers
Karrysalat med æble
Stegt rødspættefilet med hjemmerørt
remoulade og citron
Fersk røget laks med peberrodscreme
Hønsesalat med sprød bacon fra Holmegård Deli
Lun ribbensteg med rødkål
Mørbradbøffer med champignon a la créme og
hjemmesylt
Kalveculotte med grove urter
1 årstidens salater
Bagt æblekage med kanelfløde
Brombærmousse på sprød bund
Buffet 2
Inkl. øl, sodavand, husets vine, kaffe og the
Rejesalat på sprød salater
Mousse af hjemmerøget laks med sprød rug
Røget svinemørbrad med svampe
Humus af danske ærter med grillet gulerod
Bagt bomkål med creme og revet karamelsten
Skiver af rosasteg kalvefilet med syltet grønt
Ovnbagte kartofler svøbt i bacon
fra Holmegård Deli
Langtidsstegt svinefilet med brændte løg
2 årsstidens salater
Citronfromage med citronperler
Rarbarbertrifli med fed creme
715 pr. kuvert
Aftenarrangement
Ved ankomst inkl. øl, sodavand og husets vine
Bagt asparges svøbt i butterdej
Rugbrødschips med flødeost og sprød serrano
Grøntsagsstave med dip
Breadsticks med pesto
Velkomst
Bobler fra Andersens Winery
Forret
Røget svinemørbrad med avocado
Vol au vent med brisler og blomkål
Fritteret risotto med grøntsagspure
Hovedret fra buffet
Rosastegt kalvefilet med rosmarin
Kyllingeballotine med urter – svøbt i bacon fra Holmegård Deli
Pommes anna og ovnbagte kartofler
2 årstidens salater
Varme grøntsager med persille
Svampesauce tilsmagt med portvin
Kraftig skysauce
Dessert inkl kaffe/the med cognac og likør
Jordbær/rarbarber tærte med creme
Nougatfragelite med bærcoulis
Hvid chokoladesorbet
Natmad fra buffet
Røget svinemørbrad med avocado
Vol au vent med brisler og blomkål
Fritteret risotto med grøntsagspure
1000 pr. kuvert