Frokost- og aftenarrangement

Frokostarrangement

Velkomst

Mousserende vine fra Andersen Winery, øl og sodavand

Buffet 1
Inkl. øl, sodavand, husets vine, kaffe og the

Husets marineret sild med løg og capers 

Karrysalat med æble 

Stegt rødspættefilet med hjemmerørt

remoulade og citron 

Fersk røget laks med peberrodscreme

Hønsesalat med sprød bacon fra Holmegård Deli 

Lun ribbensteg med rødkål 

Mørbradbøffer med champignon a la créme og

hjemmesylt 

Kalveculotte med grove urter 

1 årstidens salater 

Bagt æblekage med kanelfløde 

Brombærmousse på sprød bund 

Buffet 2
Inkl. øl, sodavand, husets vine, kaffe og the

Rejesalat på sprød salater 

Mousse af hjemmerøget laks med sprød rug 

Røget svinemørbrad med svampe 

Humus af danske ærter med grillet gulerod 

Bagt bomkål med creme og revet karamelsten 

Skiver af rosasteg kalvefilet med syltet grønt 

Ovnbagte kartofler svøbt i bacon

fra Holmegård Deli 

Langtidsstegt svinefilet med brændte løg 

2 årsstidens salater 

Citronfromage med citronperler 

Rarbarbertrifli med fed creme 

715 pr. kuvert

Aftenarrangement

Ved ankomst inkl. øl, sodavand og husets vine

Bagt asparges svøbt i butterdej

Rugbrødschips med flødeost og sprød serrano

Grøntsagsstave med dip

Breadsticks med pesto

Velkomst

Bobler fra Andersens Winery

Forret

Røget svinemørbrad med avocado

Vol au vent med brisler og blomkål

Fritteret risotto med grøntsagspure

Hovedret fra buffet 

Rosastegt kalvefilet med rosmarin

Kyllingeballotine med urter – svøbt i bacon fra Holmegård Deli

Pommes anna og ovnbagte kartofler

2 årstidens salater

Varme grøntsager med persille

Svampesauce tilsmagt med portvin

Kraftig skysauce

Dessert inkl kaffe/the med cognac og likør

Jordbær/rarbarber tærte med creme

Nougatfragelite med bærcoulis

Hvid chokoladesorbet

Natmad fra buffet

Røget svinemørbrad med avocado

Vol au vent med brisler og blomkål

Fritteret risotto med grøntsagspure

1000 pr. kuvert

Book en fremvisning hos Gulerodshuset