Lokaler

Den Høje Stue

Træd ind i Den Høje Stue, der er vores hyldest til Gulerodshusets placering – skoven. Dette er ikke bare husets største rum; det er et majestætisk lokale, hvor skoven møder festligheder gennem et overdådigt lysindfald.

De mange vinduespartier og døre inviterer ikke kun lyset indenfor, men også naturen. Her får selv de mest ekstravagante og omfangsrige begivenheder plads til at blomstre. I Den Høje Sture har du skovens autenticitet som kulisse, hvor dine drømme og naturens pragt forenes.

Rislevstuen

Velkommen indenfor i Rislevstuen. Dette festlokale er ikke bare et rum, det er din skræddersyede scene for uforglemmelige festlige eventyr. Rislevstuen byder dig velkommen til en verden, hvor hvert øjeblik kan blive et mindeværdigt øjeblik for dig og dine gæster. Her er intet forudbestemt – Rislevstuen er som et blankt lærred, klar til at blive fyldt med fest, farver og følelser.

Med den fleksibilitet som dette lokale tilbyder, er du designer af din egen fest. Uanset om det er en livlig fødselsdag, en storslået bryllupsfest eller et virksomhedsarrangement, så tilpasser Rislevstuen sig til dine behov.

Jagerstuen

I Jagerstuen bliver du inviteret ind i et rum, der hylder skovens dybe rødder og elegante historie. Murstensvægge og buede døre fortæller om fortidens jagttraditioner og Gulerodshusets stolte arv.

Her fylder fortidens charme og nutidens enkelhed. De naturlige farvetoner sammen med de hvide klassiske vægge, skaber et stemningsfuldt og dragende rum. I lokalet forenes historie og modernitet med stor respekt for skovens originalitet.

Gulerodsstuen

Gulerodsstuen indkapsler Gulerodshusets unikke charme og elegance. Dette lokale er et signaturudtryk for stedets raffinement og autencitet. Det er hjertet af skoven, hvor nutidens komfort møder forstidens traditioner.

Lokalet rummer stor historie, der folder sig ud med hver detalje. Her forenes herskabelig atmosfære med moderne bekvemmeligheder på en måde, der gør dette lokale til det perfekte valg for enhver begivenhed.

Book en fremvisning hos Gulerodshuset