-->

Hovedretter

Til alle stegeretter serveres naturligvis kartofler efter smag og behag. Vi hjælper gerne med at finde den rette til menuen. Til alle hovedretter serveres grøntsager, som alle er årstidens friske grøntsager.

Helstegt oksemørbrad serveret med tre af årstidens friske grøntsager, kartofler og madeirasauce

235,-

Helstegt oksefilet serveret med rodfrugtbuketter, grilltomat og ristede marksvampe, kartofler og rødvinssauce

198,-

Helstegt kalvemørbrad med to af årstidens friske grøntsager, smørsauterede østershatte, kartofler og kantarelsauce

265,-

Sødmælkskalvefilet garneret med smørsauterede marksvampe, to af årstidens friske grøntsager, tomatsalat, kartofler* og estragonsauce

175,-

Helstegt, røget vildsvinekam serveret med grove agurker, to af årstidens friske grøntsager, vilde svampe, kartofler* og vildtsauce

189,-

Helstegt kalvetyksteg serveret med hjemmelavet agurkesalat, ribsgelé og to af årstidens friske grøntsager, kartofler* og kalveskysauce

175,-

Dyreryg garneret med cognac-ristede vindruer, friske rysteribs, hjemmelavet agurkesalat, to af årstidens friske grøntsager, kartofler* og hasselnøddesauce

285,-

Enebærstegt andebryst garneret med portvins-ristede mandler og rosiner, appelsingelé, to af årstidens friske grøntsager, kartofler* og enebærflødesauce

169,-

Helstegt svinekam serveret med hjemmelavet rødkål, 1⁄2 æble med gele, hvide/brune kartofler og skysauce

169,-

Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorffsalat, syltede tyttebær, årstidens grøntsager, flødeskysauce og pommes rissolées

189,-

Gammeldags oksesteg serveret med sukkerglaserede perleløg, bønner, gulerødder, tomat med flødepeberrod, sødt og surt, hvide kartofler og kraftig skysauce

175,-

Firmanavn & CVR​

Gulerodshuset v/Finn Clausen

CVR: ​31949912

icon-facebook  Find os på Facebook

Find os

Ringstedgade 528

4700 Næstved

Kontakt os