Skab eller få skabt de bedste rammer

Bryllup, fødselsdage, konfirmationer og andre muligheder.

gulerodshuset.png

Gulerodshuset

Gulerodshusets histore rækker langt tilbage.
Vi har eksisteret i mere end 20 år, og har haft fornøjelsen af mange arrangementer.

Lokaler.png

Lokaler i Gulerodshuset

Vores lokaler kan rumme op til 170 personer, så der er massere af plads til alt fra den mindre begivenhed til den store fest.

Design-din-egen-fest.png

Design din egen fest

Udfold jer kreativt ved at pynte op lige så tosset i vil. Vi vil gerne hjælpe til hvor vi kan med at henvise jer til vores partnere.

Kontakt-os.png

Kontakt os

Ingen faste åbningstider. Står vi ikke med hænderne fulde, så venter vi kun på dit opkald. Giv os et kald på: +45 55 50 12 64

Den høje stue

Rislevstuen

Jagerstuen

Koncept

Skab din egen unikke fest.

Få hjælp hele vejen.

En central del af vores koncept er, at du kan skabe lige præcis den fest, som du drømmer om at holde. Det inkluderer hvor meget, hvor højlydt, hvor overdådigt, hvordan og hvor længe. Vi har ingen sure naboer, ingen lukketider og ingen proppenge.

Til gengæld hjælper vi dig gerne i gang. Vi står inde med en masse samarbejdspartnere som står klar til at give jeres livets fest.

Skræddersyede arrangementer 

Vi står klar til at skabe unikke og skræddersyede arrangementer, der markerer livets forskellige fejringer og højtideligheder. Lad os tage styringen, eller bidrag selv til udviklingen af arrangementet.

Vi samarbejder tæt med professionelle partnere for at sikre, at din begivenhed bliver en særlig oplevelse, hvor du kan nyde ethvert øjeblik uden bekymringer. 

Personlig stil og autentisk atmosfære 

Udfold din kreative vision og skab en personlig, og unik atmosfære for din begivenhed med vores ekspertise inden for design og dekoration.

Vi hjælper dig med at forme hvert hjørne af lokalet, så det afspejler din personlige stil, og gør din fejring endnu mere mindeværdig. 

Fuld service oplevelse 

Nyd en problemfri oplevelse med vores helstøbte servicepakke. Vi tager os af alle detaljer fra start til slut, så du kan slappe af og deltage fuldt ud i arrangementet.

Dette tilbyder vi, så du kan fokusere på at skabe minder, være tilstede og være i nuet med dine gæster. 

 

Book en rundvisning i dag

Nogle gange skal ting bare ses...