-->

Aftenbuffet

Buffet 1

​Minimum 20 couverter

  • Marineret laks pyntet med hummerhaler
  • Hertil serveres sauce verte, flutes og smør
  • Skinke og oksetyndsteg
  • Hertil serveres marinerede kartofler, mixed salat, pastasalat med grøntsager samt møllehjul og smør
  • Brie med frisk frugt

Pris pr. couvert

285,-

Buffet 2

​Minimum 20 couverter

  • Røget laks med peberodscreme
  • Rosastegt kalvecuvette
  • Svinekam braiseret med mørkt øl
  • Helstegt kylling med bacon og citron​
  • Råstegte kartofler
  • Stort salatbord
  • Lun bagt æblekage med vaniljecreme

Pris pr. couvert

325,-

Buffet 3

​Minimum 20 couverter

  • Rødspættefilet rullet med asparges og dild Dampet laks med spinat
  • Rødvinsskinke
  • Langtidsstegt oksestriploin
  • Ølbraiseret svinekæbe
  • Stegt lammekølle med soltørret tomat​
  • Grøntsagsratatouille
  • Råstegte kartofler
  • Bagte kartoffelflager
  • Stort salatbord
  • Dessertbuffet

Pris pr. couvert

385,-

Buffet 4

​Minimum 20 couverter

  • Marineret kyllingebryst serveret på sprød salat,
  • pyntet med ananas, champignon, asparges og ristet bacon
  • Hertil serveres brøndkarsecreme
  • Kalvekølle og oksestriploin, serveret med cremekartofler​
  • og lækkert salatbord
  • Grøntsagstærter
  • Brød og smør
  • 3 slags ost og frisk frugt
  • Frugttærte​

Pris pr. couvert

325,-

Firmanavn & CVR​

Gulerodshuset v/Finn Clausen

CVR: ​31949912

icon-facebook  Find os på Facebook

Find os

Ringstedgade 528

4700 Næstved

Kontakt os