-->

​Vi har skønne bryllupslokaler til rådighed

​Er du på udkig efter lokaler til dit bryllup? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Gulerodshuset har vi en række skønne bryllupslokaler til rådighed, som du kan låne til den store dag. Lokalerne er beliggende i Næstved, hvorfor vi har mange kunder fra Næstved, Ringsted, Vordingborg og Haslev. Alle kunder er dog velkomne her hos os.

Bryllupslokaler med plads til op mod 200 gæster

Vi er klar over, at det kan være svært at finde de helt rigtige festlokaler til den store dag. Derfor har vi en række forskellige lokaler til rådighed, som du kan leje. Uanset om du skal holde et større eller mindre bryllup, så har vi de rette lokaler til din fest. Vi har plads til cirka 200 gæster.

Vi skaber rammerne for en uforglemmelig dag

Vi ved, hvor stor og minderig en dag det er, når man bliver gift. Derfor sørger vi for at skabe rammerne for dit bryllup, så din dag kan blive uforglemmelig. Vi står klar til at imødekomme alle dine ønsker og behov, så du kan få dit drømmebryllup. Vi kan tilbyde alt fra reception til tre, fem og syv-retters menu eller en lækker buffet.

Når du lejer et af vores dejlige bryllupslokaler, er du garanteret en god kundeservice og betjening hele vejen rundt. Vores dygtige personale pynter lokalet op lige efter dine ønsker, og vi sørger for at varte dig og dine gæster op dagen lang. Du kan med andre ord trygt lade os skabe rammerne for din store dag.

Kontakt os, og hør mere om vores bryllupslokaler

Kunne du tænke dig at høre mere om vores bryllupslokaler eller få en pris? Så er du altid mere end velkommen kontakte os, enten ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med lokaler til bryllup.

Du kan kontakte os på telefon: 55 50 12 64 eller på mail: gulerodshuset@gulerodshuset.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse i vores flotte bryllupslokaler!

​​

​Find vej til Gulerodshuset

Vi ligger skønt beliggende i Stenskoven ved ​Næstved/ Ringsted landevejen.​

Åbningstider

Mandag, tirsdag & onsdag

LUKKET

- DOG ALTID ÅBENT FOR SELSKABER OVER  PÅ 20 PERS!

Første torsdag i måneden

17.00 - 20:30

​ (køkkenet lukker kl. 20.30)

Kun stegt flæsk

Fredag

11:30 - 14.45

17:00-20:30

Lørdag

11.30 - 14:45

Søndag

11:30 - 14:45

Kontakt Gulerodshuset ApS

Gulerodshuset er skønt beliggende i Stenskoven ved ​Næstved/Ringsted landevejen (kun 4 km fra Næstved).​


Ringstedgade 528, 4700 Næstved

Vi har en stor oplyst parkeringsplads også med plads til busser.

​​​

CVR: 41055863

​Telefon: 55 50 12 64

E-mail: gulerodshuset@gulerodshuset.dk

(Bordbestilling skal ske via telefon)